Tandarts Edam

Tandarts Edam, vakkundig en persoonlijk betrokken! Dankzij Top Dental kunt u binnen de gemeentegrenzen blijven.

Top Dental bestaat uit een kleinschalig, professioneel en jong team die het tandartsbezoek voor u zo prettig mogelijk wil laten verlopen. Persoonlijke aandacht en de wensen van de patiënt zijn voor ons het allerbelangrijkste. Vanaf het eerste consult worden alle vragen, wensen en mogelijkheden rustig met u doorgenomen voor u op een rijtje gezet. Zo weet u meteen waar u aan toe bent en is alles duidelijk en overzichtelijk.

Tandarts Edam neemt uw angsten weg!

Veel patiënten zijn bang voor de tandarts en vaak is dit al jong ontstaan. Als u angstig bent, laat dit ons dan weten, dan nemen wij extra de tijd voor u. We spreken een signaal met u af om tijdens de behandeling even te pauzeren. Zo is het toch mogelijk om een goed verzorgd gebit te hebben. Verder is het goed om te weten dat iedere behandeling nagenoeg volstrekt pijnloos kan worden uitgevoerd. Wij hebben inmiddels al meerder mensen van hun angsten verlost.

Dé tandartsenpraktijk voor Edam: winnaar Startersprijs

Top Dental is inmiddels een gevestigde naam als tandartspraktijk voor Edam. In 2015 won Top Dental de jaarlijkse Startersprijs van de Rabobank. Het was een groot compliment dat onze inspanningen en investeringen in een gloednieuwe tandartsenpraktijk in Edam-Volendam niet voor niets zijn geweest. Wij zijn blij dat ons werk wordt gewaardeerd. Zeg het voort en tot snel in onze praktijk!

Ruime openingstijden

Onze praktijk kent ruime openingstijden. Zo kunt u bij ons doordeweeks de gehele dag, op maandag- en woensdagavond én op zaterdagochtend terecht. Zo kunt u ook bij pijnklachten en spoedgevallen snel langskomen.