Henrike Betsch

Ik ben geboren en getogen in Stuttgart, in Duitsland. In 2013 ben ik voor de studie Tandheelkunde naar Nederland gekomen waar ik mij meteen thuis voelde.

In 2019 ben ik afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. In het laatste jaar van mijn master ben ik gedurende drie maanden op buitenlandstage geweest aan de tandheelkundige faculteit in Stockholm (Karolinska Institutet), waar ik volwassene en kinderen op de kliniek ging behandelen. Hiernaast heb ik twee stages gelopen op de afdeling Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie aan het Radboud UMC in Nijmegen en in het Ikazia ziekenhuis in Rotterdam.

Tijdens mijn master Tandheelkunde in Nijmegen heb ik mij verdiept in de deelgebieden ‘complex kroon- en brugwerk’ en ‘prothese op implantaten’.

Meteen na mijn afstuderen ben ik met veel plezier begonnen met werken als tandarts algemeen practicus in een groepspraktijk in Amsterdam.

Ik ben zeer gedreven en wil mijn tandheelkundige kennis en kunde graag verder ontwikkelen. Door nascholing en cursussen blijf ik op de hoogte van de nieuwste inzichten en behandelmethoden.