Onze visie

Onze patiëntgerichte zorg richt zich op het voorkomen en herstellen van gebitsproblemen. De mondgezondheid willen wij in optimale staat krijgen en houden. Preventie is hiervoor de basis.

Esthetiek is bij ons de basis voor uw behandeling. Uw mooie lach en schoon gebit bepaalt uw uiterlijk en vergroot uw zelfvertrouwen.

Door middel van innovatieve technieken, behandelen wij u met de modernste apparatuur. Denk hierbij aan operatiemicroscopen, intra-oraal scannen en het gebruik van de loepbril bij alle behandelingen.

Onze behandelruimtes en sterilisatieruimte zijn uitgerust volgens de WIP-richtlijnen (Wet infectiepreventie). Onze praktijk voldoet aan de vooraf vastgestelde kwaliteitsnormen voor veilige en clien-gerichte zorg. Wij laten ons tevens regelmatig visiteren, om te kijken hoe het met de kwaliteit van de geboden zorg staat.

De medewerkers volgen regelmatig nieuwe cursussen en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen om de vakkennis op peil te houden en te vergroten. Verschillende medewerkers zijn verbonden aan o.a. verbonden aan ACTA en het UMCG. Tevens zijn wij een erkend stage/leerbedrijf voor studenten tandheelkunde, mondzorgkundigen en tandartsassistenten.

Onze tandartsen en mondhygienist zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister voor tandartsen*