Voor verwijzers

Patiënt doorverwijzen?

Wilt u een patiënt doorverwijzen? Dan vragen wij u een verwijsbrief met een duidelijke vraagstelling.

Stuur ook röntgenfoto’s en, indien aanwezig, intra orale opnamen. Dat geeft ons een goed beeld van de huidige situatie. U kunt de foto’s het beste opslaan als JPEG-bestand. Vermeld in de bestandsnaam de naam van de patiënt, het element en de datum waarop de foto gemaakt is. U kunt in uw verwijsbrief aangeven of u de gehele behandeling wilt laten uitvoeren in onze praktijk of dat u een gedeelte zelf doet. U kunt uw verwijzing beveiligd mailen naar: 500089798@lms.lifeline.nl

Implantologie

Voor implantologische behandelingen kunt u verwijzen naar tandarts-implantoloog Stephanie Haagedoorn. Als u een patiënt instuurt voor een consult ontvangt u na het eerste consult een uitgebreid verslag van onze bevindingen en een behandelvoorstel, dat we ook met de patiënt besproken hebben. Na het voltooien van de behandeling ontvangt u een behandelverslag.

Restauratieve/Esthetische tandheelkunde

Voor een totaalplan van het gebit van uw patient kunt u uw patient naar ons verwijzen. Wij vragen u om een duidelijke vraagstelling.

Met bijna alle disciplines onder één dak kunt u bij ons terecht voor al uw tandheelkundige vraagstukken. Wij helpen u graag. De verschillende specialisten komen regelmatig samen voor multidisciplinair overleg, waarbij ook een orthodontist aanwezig is. Dit heeft als voordeel dat er vanuit verschillende invalshoeken naar een behandelplan wordt gekeken. Bij gebitsproblematiek in combinatie met ernstige psychosociale problematiek, adviseren we een verwijzing naar een Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde.

Tongriem/Lipband

Samen met lactatiekundige Marjan Mühren beoordelen wij tongriempjes/lipbandjes van baby’s tot 4 maanden. Zie Tongriem/Lipband klieven – Top Dental voor meer informatie.

Op verwijzing van lactatiekundigen, verloskundigen, osteopaten, kraamzorg, huisartsen, maar ook zonder verwijzing kunnen wij uw patiënt/baby beoordelen en mocht het nodig zijn behandelen.

Voorbeelden van verwijzingen:

Ernstige gebitsslijtage.
Uitgebreid kroon- en brugwerk.
Esthetische tandheelkunde, indien nodig met DSD
Cosmetische vraagstukken, indien nodig in samenwerking met implantologie, endodontologie, orthodontie en/of parodontologie.
Rehabilitatie van ernstig gemutileerde densiteit, indien nodig in samenwerking met parodontologie, implantologie, endodontologie en prothetisch.
Functioneel en esthetisch herstel na trauma, indien nodig in samenwerking met orthodontie, endodontologie, implantologie.
Tongriempjes/Lipbandjes (bij baby’s tot 4 maanden)